Linder

Om Linder

Stor upplevelse i liten båt.

Linder aluminiumbåtar är svensktillverkade och har sina rötter i Småland. Man har riktat in sig på högkvalitativa småbåtar.

Programmet innehåller öppna rodd- och styrpulpetbåtar från tre och en halv till drygt fem meter, samt den populära Inkas-serien med fyra kanadensare.

Fishingmodellerna är av roddbåtstyp medan Sportsman och Arkip är båtarna för dig som söker lite mer fart och fläkt i kombination med ett lätt och smidigt skrov. Kanadensarna är för dig som vill njuta extra av att komma så nära naturen som möjligt.

Linder aluminiumbåtar har tre ledstjärnor som genomsyrar programmet: Lätt – Stark – Underhållsfri. Du kan med lätthet lasta de mindre båtarna på biltaket och ge dig ut på äventyr i outforskade vatten eller använda den som oöm stugbåt som du enkelt drar upp på stranden.

Låt dig inte luras av den låga vikten. Detta är en ulv i fårakläder med en enastående hållfasthet och utmärkta sjöegenskaper. Linder är båtar lika mycket för den som älskar äventyret och närheten till naturen som den som vill ha ett enkelt och praktiskt båtägande på hemmaplan.

Båt i plåt – helt enkelt!


Linder modellprogramKampanjer på Linder båtar