Marindepån pch Skanstull Marin Servicesidor

Våra verkstadstjänster

Vi har tre auktoriserade fullserviceverkstäder. Här kan du få hjälp med det mesta från rutinservice till större reparationer och montering av motor eller andra tillbehör.

Vi har också ett stort utbud av reservdelar, orginaldelar till de båtmärken vi arbetar med samt ett bra utbud av generella båttillbehör.

Telefonnummer och mailadresser till respektive anläggning finns under rubriken Kontakt.


Att tänka på

Om du kontaktar oss angående en reparation eller service är det väldigt bra om du har motornummer tillgängligt. Detta gäller även när du skall köpa reservdelar. Om du inte kan hitta motornumret går det oftast bra med motor- och årsmodell.

Tänk på att din båt eller motor alltid måste vara försäkrad när du lämnar in den till oss.


Båt- och motorservice

Marindepån är auktoriserade för Mercury, Suzuki, Honda och MerCruiser. I vissa fall kan vi även hjälpa dig med motorer av andra märken. Vi utför både rutinservice och reparationer.

Vi genomför även båtreparationer. Vi är förstås experter på de märken vi arbetar med, men genom åren har vi hanterat en stor mångfald av olika märken och båtmodeller. De flesta arbeten utför vi själva, men vissa specialarbeten (som t.ex. svetsning) anlitar vi underreparatörer för.

Hos oss jobbar många av Stockholms mest erfarna och kunniga mekaniker.


Översiktlig information

Vi utför de flesta typer av verkstadsarbeten.

  • Rutinservice
  • Reparationer
  • Försäkringsarbeten
  • Nymontering av motorer och tillbehör
  • Vinterförvaringar

Reservdelar och båttillbehör

Vill du få hjälp med reservdelar eller tillbehör? Du kan t ex kontakta oss när du själv skall genomföra en reparation och vill köpa delar, du skall serva din motor och vill köpa ett fördigt service kit.

Vi är även experter på att få fram tillbehör till både nyare och äldre modeller av de båtmärken vi arbetar med. Kanske har du kommit på att du vill ha en vattenskidstång till båten eller kanske behöver du ett nytt kapell.


Översiktlig information

Vi nås på 08-545 914 40 eller reservdelar@marindepan.se.Kontakta Oss

Tveka inte att kontakta någon av våra kunniga båtsäljare.

Marindepån Bålsta

Kalmarleden 42, 746 37 Bålsta

Marindepån Roslagen

Moreviksvägen 15, 761 12 Bergshamra