Some text

Marindepån Dalarö

Marindepån Dalarö är beläget i en av de vackraste delarna av Stockholms skärgård. Marinan ligger i en väl skyddad vik nära ytterskärgården och erbjuder både försäljning, butik, mack, service, sommar- och vinterplatser samt närhet till ett stort antal utflyktsmål för bad, restauranger, vattensport och fiske. Allt detta endast 30 minuter från Stockholm med bil.


Båt- och motorförsäljning

I vår utställningshall har vi ett stort och varierat sortiment av båtar och motorer. Här hittar du allt från roddbåtar till större övernattningsbara båtar samt ett stort utbud av begagnade båtar. Vi erbjuder även möjlighet till provkörning av både nya och begagnade båtar.


Välsorterad båtbutik

Vi har sjömack, kiosk samt en välsorterad tillbehörsbutik. I butiken finner du, förutom ett stort sortiment av tillbehör, även ett bra utbud av kläder, skor och vattensportartiklar. Välkommen in till oss och köp en glass eller kaffe och få en smak av skärgården.


Verkstaden

Marindepån Dalarö har en auktoriserad och väl utrustad fullserviceverkstad som erbjuder hjälp med rutinservice, reparationer, vinterplatser och montering av utrustning. Vår verkstad kan med andra ord alltid erbjuda en komplett lösning för såväl sommar som vinter.


Adress

Dalarö varvsväg 1, 137 71 DALARÖ

Öppettider

Vardagar: 8-20, Lördagar: 9-20 och Söndagar: 9-18

Vill du boka visning utanför våra öppettider är du välkommen att maila peder@marindepan.se

Avvikande öppettider:

  • Midsommarafton 9-15

KontaktVi som arbetar här

Presentation av oss kommer snart.